Cautare rapida
Cere

oferta

Hoteluri recomandate
Newsletter
INDIA
Scurta descriere
India este o țară cu totul și cu totul aparte, iar având în vedere istoria și tradițiile ei, lucrurile uimitoare care derivă din acest vechi teritoriu nu întârzie să apară. Fiind a șaptea țară ca suprafață și a două țară din lume ca număr de locuitori, cu o populație de aproximativ 1.2 miliarde de oameni, India este un stat plin de povești care atrag curiozitatea Occidentului.
Cu un mix cultural inconfundabil, India este una dintre cele mai complexe si uluitoare tari din lume, unde vei descoperi oameni si locuri care reflecta bogatiile trecutului glorios, cultura si traditiile exotice, pastrate intacte dupa cinci mii de ani de istorie, dar si natura salbatica, monumente arhitecturale impresionante, metropole vibrante, bucatarie provocatoare si misticism in cele mai pure forme...
India reprezinta poate societatea cea mai complexa a planetei: amalgam de etnii si culturi, ancorata in traditia castelor, avand doua limbi oficiale si alte 21 vorbite, cu un teritoriu de o mare diversitate geografica de la zapezile eterne de pe Himalaya si pana la deserturile din vest - de la zona de podis din centru si pana la intinderile umede ale deltelor din est, a determinat sa fie numita si subcontinentul lumii. Marcata de puternice contraste, de discrepante sociale si tensiuni religioase, India este in acelasi timp putere nucleara si cea de a zecea economie mondiala, avand cea mai rapida crestere economica dupa China.