Cautare rapida
Cere

oferta

Hoteluri recomandate
Newsletter
MALDIVE
Descriere
Republica Maldive este o tara insulara formata dintr-un grup de atoli din Oceanul Indian, situat la sud-vest de India in Marea Laccadivelor din Oceanul Indian . Cei 26 de atoli ai arhipelagului formeaza un teritoriu ce contine 1.192 de insule din care 250 sunt locuite.
Maldivele sunt cel mai mic stat asiatic, atat din punct de vedere al populatiei cat si al suprafetei. Este de asemenea statul cu cea mai mica altitudine maxima din lume.
Maldive te poarta cu gandul spre paradis, cu plajele sale cu nisip alb, cu lagunele sale turcoaz, cu rezervatiile recifurilor de corali lucrate artistic de mana uimitoare a naturii, cu splendidul mozaic de pesti multicolori, cu apusurile spectaculoase, care iti taie respiratia, este intr-adevar o alegere minunata pentru o vacanta de vis.
Apa este un laitmotiv aici - pana si aeroportul si capitala Male se afla pozitionate pe cate o insula de corali. De fapt, aproape 100% din teritoriul acestei tari se afla sub apa - majoritatea constructiilor se ridica la doi, trei metri deasupra nivelului marii.
Lantul de 26 atoli de corali, cu peste 80 de resorturi fac din insule un loc mult mai aproape de paradis decat orice alt loc de pe Pamant: locatii exclusiviste, ascunse pe insule private, romantice, vegetatie luxurianta tropicala, plaja virgine dantelate de apele turquoise cristaline ale oceanului. Resorturile impletesc in mod magic frumusetea binecuvantata a naturii parca desenata cu luxul si serviciile cele mai rafinate.