Cautare rapida
Cere

oferta

Hoteluri recomandate
Newsletter
AUSTRIA 
>> 
ZELL AM SEE
Scurta descriere

 Zell am See este centrul turistic şi capitala Pinzgau. Înconjurată de vârfuri de peste 3000 de metri şi dealuri line, staţiunea este situată încântător între lacul Zell şi Muntele Schmittenhöhe. Tunelul lung de 6 km menţine traficul rutier departe de oraş, oferind posibilitatea de a merge liniştit la cumpărături în zona pietonală spaţioasă şi veche. Datorită zonei de schi foarte bune, precum şi ofertei foarte variate de activităţi recreative, Zell am See deţine toate atuurile pentru a vă permite un excelent concediu la schi în Austria.

Fie că sunteți într-o zonă de schi mare, cu o reputatie de clasă mondială sau o stațiune de sporturi de iarnă orientată spre familii, ski-lifturi moderne și confortabile vă vor duce până la pârtiile îngrijite, cu toate gradele de dificultate.
22 regiuni de schi, 580 ski-lifturi și mai mult de 2.500 km de pârtii îngrijite de vă așteaptă cu Salzburg Super Ski Card în paradisul de schi din Landul Salzburg. Preturi informative:
3 zile: adulți 150 euro; tineri 115 euro; copii 80 euro
6 zile: adulți 260 euro; tineri 200 euro; copii 130 euro

Regiunea Zell am See – Schmittenhohe este alcatuita dintr-o retea de partii de 75 km, care este deservita de 28 de instalatii de transport pe cablu. Reteaua de partii se intinde de la Zeller See pana la o altitudine de 2000 m, cu diferente de nivel de 1000 m. Datorita numeroaselor tunuri de zapada, partiile sunt practicabile si in cazul ninsorilor mai reduse.